Close
Skip to content

Program Livrare: 11.30-22.30 | Vezi zonele de livrare | Telefon 0771 655 916

TAXE ȘI TERMENI DE LIVRARE

Pentru a cumpăra bunuri și servicii utilizând acest magazin virtual trebuie să acceptați termenii și condițiile de mai jos:

Comandă minimă de livrare

HachiSushi nu percepe taxe de livrare, dar trebuie să vă încadrați în comanda minimă în funcție de distanța (parcursă) la care vă aflați față de sediul nostru din B-dul. Basarabia nr. 59, București:

  • 0-1 km: 50 lei / comandă
  • 1-2 km: 100 lei / comandă
  • 2-4 km: 150 lei / comandă
  • 4-8 km: 200 lei / comandă
  • 8-12 km: 300 lei / comandă

Odata ce cumparatorul plaseaza o comanda pe site-ul hachisushi.ro acesta consimte sa comunice cu vanzatorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii. O comanda este considerata completa in momentul in care aceasta este confirmata prin e-mail.
Toate produsele afisate pe site au un termen de valabilitate de 4 ore.

In timpul plasarii comenzii, cumparatorul are acces la pret si la modalitatea de plata. Cumparatorul va primi din partea vanzatorului produsele comandate insotite de foaia de comanda/bon fiscal sau factura la cerere. Vanzatorul poate cere plata in avans pentru bunurile comandate.

Fiecare comandă este preluată de către un operator, confirmată prin email clientului și livrată în cel mai scurt timp posibil către client. La hachisushi.ro livrăm în general în termen de 60-120 de minute de la preluarea și confirmarea comenzii, însă acest interval poate varia în funcție de distanța și condițiile de trafic.

Hachi Sushi SRL va colecta, prin intermediul site-ului www.hachisushi.ro , datele relevante privind Clientul si comanda acestuia, respectiv nume (nickname), numarul de telefon si adresa de livrare precum si tipul de produs comandat.

Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site-ul www.hachisushi.ro

Restaurantul raspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienti si pentru conformitatea Produselor furnizate Clientilor.

Restaurantul raspunde pentru rezolvarea oricaror reclamatii sau probleme sesizate de Clienti in legatura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea si vanzarea produselor, dupa preluarea si confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.

Restaurantul raspunde pentru acuratetea si actualitatea informatiilor furnizate.

Livrăm doar în perimetrul orașului București. Deocamdată nu livrăm în localitațile limitrofe – pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon destinat comenzilor de pe site.

Toate datele personale transmise către www.hachisushi.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.