Skip to content

Program Livrare: Luni –  Duminică 11.00 – 22.00 | Vezi taxele de livrare | Telefon 0771 655 916

Termeni și condiții

Siteul https://hachisushi.ro este proprietatea HACHI SUSHI SRL, persoană juridică română, cu sediul în București Sectorul 3, Str. Turturelelor, Nr. 11B, camera 1, Bloc A, Etaj 5, Apartament A54, înregistrată la Registrul Comertului cu numarul unic de inregistrare J40/13578/2020, CUI 37942201, e-mail: contact@hachisushi.ro, denumită în continuare „Hachi Sushi”.

Accesul și utilizarea acestui website se face sub autoritatea termenilor și condițiilor prevăzute în prezentul document. Navigarea pe acest site presupune acceptarea implicită a termenilor și condițiilor de mai jos.

 1. Website-ul https://hachisushi.ro este un site de prezentare al restaurantului Hachi Sushi și a produselor comercializate de către aceasta. Informațiile disponibile pe website sunt actualizate periodic. Cu toate acestea, Hachi Sushi nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele informații eronate sau lipsite de acuratețe. Pentru a evita orice dubiu referitor la acuratețea sau actualitatea informațiilor prezentate, vă recomandăm să vă adresați prin e-mail către Hachi Sushi la adresa contact@hachisushi.ro.
 2. Hachi Sushi este o marca înregistrată proprietatea HACHI SUSHI SRL. Toate denumirile produselor și serviciilor și reprezentările grafice ale acestora sunt protejate de lege. Orice reproducere sau utilizare neautorizată ale acestora este interzisă și constituie încălcări ale dispozițiilor legale.
 3. Dreptul de copyright asupra informațiilor prezentate pe acest website aparține HACHI SUSHI SRL. Niciun material prezentat sau achiziționat de pe acest website nu poate fi modificat și/sau reprodus parțial ori integral, stocat ori transmis către terți, în lipsa acordului scris al unui reprezentant legal HACHI SUSHI SRL.
 4. Hachi Sushi poate actualiza oricând informațiile prezentate pe website sau prezentul document referitor la termenii și condițiile de utilizare, fără o notificare prealabilă în acest sens.
 5. Hachi Sushi nu va fi ținut responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a navigării pe acest website și utilizării informațiilor prezentate pe website, a imposibilității temporare ori permanente de accesare a website-ului, a unor acțiuni neautorizate ale unor terțe persoane asupra website-ului.
 6. Hachi Sushi nu va fi ținut responsabil pentru prejudiciile directe sau indirecte cauzate ca urmare a descărcării oricăror fișiere, documente de pe acest website, incluzând, fără a se limita la: eventuale distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care se accesează website-ul, pierderi de date sau altele.
 1. Politica de confidentialitate.

  Informațiile personale puse la dispoziția Hachi Sushi pentru a accesa anumite informații online sau pentru a vă crea un cont de utilizator, sunt protejate în condițiile prevăzute de Legea nr. 677/2001. Prin completarea formularelor online vă exprimați în mod implicit acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal astfel furnizate. În acest sens, autorizați Hachi Sushi să utilizeze aceste date în scopuri statistice, de marketing, precum și pentru a transmite mesaje cu privire la produse sau servicii, campanii promoționale sau orice alte campanii de informare desfășurate de Hachi Sushi.

  La solicitarea Dumneavoastră expresă, formulată în scris și transmisă către Hachi Sushi la sediul social menționat în preambulul prezentului document, sau pe adresa contact@hachisushi.ro, Hachi Sushi se obligă să rectifice, să actualizeze, să șteargă sau să anonimizeze datele cu caracter personal ale solicitantului, în mod gratuit, conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 1. Politica de livrare.

  HachiSushi are comanda minimă de 100 lei și percepe următoarele taxe de livrare în funcție de distanța (parcursă) la care vă aflați față de sediul nostru din Str. Tunari nr. 73, sector 2, București:

  • 0-5 km: 10 lei
  • 5-10 km: 15 lei

  Odata ce cumparatorul plaseaza o comanda pe site-ul hachisushi.ro acesta consimte sa comunice cu vanzatorul telefonic sau prin email pentru livrarea comenzii. O comanda este considerata completa in momentul in care aceasta este confirmata prin e-mail.

  Toate produsele afisate pe site au un termen de valabilitate de 4 ore.

  In timpul plasarii comenzii, cumparatorul are acces la pret si la modalitatea de plata. Cumparatorul va primi din partea vanzatorului produsele comandate insotite de foaia de comanda/bon fiscal sau factura la cerere. Vanzatorul poate cere plata in avans pentru bunurile comandate.

  Fiecare comandă este preluată de către un operator, confirmată prin email clientului și livrată în cel mai scurt timp posibil către client. La hachisushi.ro livrăm în general în termen de 60-120 de minute de la preluarea și confirmarea comenzii, însă acest interval poate varia în funcție de distanța și condițiile de trafic.

  Hachi Sushi SRL va colecta, prin intermediul site-ului www.hachisushi.ro , datele relevante privind Clientul si comanda acestuia, respectiv nume (nickname), numarul de telefon si adresa de livrare precum si tipul de produs comandat.

  Odata confirmata comanda de catre Restaurant, Restaurantul va lua toate masurile necesare pentru prepararea si livrarea corespunzatoare a Produselor convenite afisate pe site-ul www.hachisushi.ro

  Restaurantul raspunde pentru onorarea comenzilor primite de la Clienti si pentru conformitatea Produselor furnizate Clientilor.

  Restaurantul raspunde pentru rezolvarea oricaror reclamatii sau probleme sesizate de Clienti in legatura cu calitatea Produselor sau cu orice alte aspecte legate de prepararea si vanzarea produselor, dupa preluarea si confirmarea comenzii transmise prin intermediul websitului.

  Restaurantul raspunde pentru acuratetea si actualitatea informatiilor furnizate.

  Livrăm doar în perimetrul orașului București. Deocamdată nu livrăm în localitațile limitrofe – pentru cereri speciale ne puteți contacta la numărul de telefon destinat comenzilor de pe site.

  Toate datele personale transmise către www.hachisushi.ro sunt strict confidențiale și ne obligăm să nu trimitem mai departe aceste date niciunei terțe părți.

 1. Reclamatii si politica de retur/anulare.

  Hachi Sushi poate refuza sa onoreze anumite comenzi atat timp cat produsele nu mai fac parte din oferta curenta. La descoperirea unor diferente intre caracteristicile produsului din baza de date si cele afisate pe site, Hachi Sushi isi rezerva dreptul de a anula comanda si de a anunta utilizatorul despre situatia produsa.

  Reclamatiile legate de starea produselor se fac in maxim 2 ore dupa receptia produselor, telefonic la nr. 0771 655 916 sau prin email la adresa contact@hachisushi.ro.

  Returnarea produselor este posibila la maxim 4 ore dupa primirea produselor. Daca dupa verificare se confirma reclamatia clientului, respectiv neconformitatea produselor, acestea pot fi inlocuite. In caz de retur Hachi Sushi se angajeaza sa restituie clientului suma platita.

  Hachi Sushi are dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificarea prealabila, precum si de a modifica pretul produselor.

  Astfel, recomandam verificarea permanenta a actualizarilor produselor inainte de plasarea comenzilor.
 2. Achiziționarea produselor de pe platforma https://hachisushi.ro implică furnizarea datelor cu caracter personal solicitate prin formularul de comandă. Hachi Sushi nu va comunica niciunei terțe persoane datele cu caracter personal furnizate, cu excepția acelor date cu caracter personal necesare pentru efectuarea livrării de către curier. Hachi Sushi nu își asumă responsabilitatea pentru situațiile în care utilizatorul furnizează date de identificare false ori adrese de livrare eronate. De asemenea, Hachi Sushi nu va livra la alta adresa decat cea specificata in formularul site-ului, odata cu plasarea comenzii. Daca doriti sa modificati adresa ulterior plasarii comenzii, va rugam sa ne contactati la adresa de mail specificata.
 3. Plățile online, utilizând cardul bancar, sunt realizate prin intermediul partenerului nostru, NETOPIA. Securitatea transferurilor este asigurată de utilizarea mediului de tranzacționare 3D Secure. Pentru realizarea plății în acest mod, precum și pentru procesarea plăților, este necesar să furnizați date și informații către partenerul nostru. Detaliile plății, inclusiv numele titularului de card, ne vor fi furnizate de către NETOPIA și noi vom prelucra aceste date cu caracter personal exclusiv în scopul confirmării comenzilor plasate de către Dvs. Mai multe informații referitoare la mobilPAY și NETOPIA găsiți aici.

Prezentul document este guvernat de legea română. Drepturile persoanelor care vizitează website-ul https://hachisushi.ro nu sunt limitate de dispozițiile cuprinse în prezentul document, ele completându-se cu dispozițiile legale relevante.

HACHI SUSHI

Str. Tunari nr. 73, sector 2
Bucuresti, 020526

Plată online prin

HACHI SUSHI

Str. Tunari nr. 73, sector 2
Bucuresti, 020526

Plată online prin

0
0.00 lei
Coș cumpărături
Empty Cart