Close
Skip to content

Program Livrare: Marți – Duminică 17.00 – 22.30 | Vezi zonele de livrare | Telefon 0771 655 916

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Acceptarea termenilor de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare guverneaza modalitatea de folosire a site-ului web www.hachisushi.ro. Prin folosirea, vizitarea sau navigarea pe site-ul www.hachisushi.ro , acceptati si sunteti de accord sa respectati acesti Termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul web www.hachisushi.ro. Aceste conditii de utilizare pot afecta drepturile dvs. si ar trebui sa le cititi cu atentie.

 

Modificari ale termenilor de utilizare

Hachi Sushi isi rezerva dreptul de a modifica aceste Conditii de utilizare, cu sau fara notificare. Versiunea cea mai recenta a acestor Conditii de utilizare poate fi accesata printr-un click pe link-ul denumit Termeni si conditii din partea de jos a tuturor paginilor site-ului www.hachisushi.ro. Cea mai recenta versiune de Termeni si conditii va inlocui versiunile anterioare.

 

Confidentialitate si informatii personale

Hachi Sushi se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor personale pe care clientii le furnizeaza pe site-ul nostru. Orice informatie prezentata pe site este supusa Politicii de confidentialitate a firmei.

 

www.hachisushi.ro

Termenii si conditiile de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate contine link-uri catre site-uri terte care nu sunt detinute sau controlate de Hachi Sushi. Hachi Sushi nu are nici un control asupra, si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile site-urilor terte parti. in plus, Hachi Sushi nu poate cenzura sau edita continutul de pe orice site terta parte. in consecinta, va incurajam sa cititi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati. De asemenea siteul www.hachisushi.ro foloseste cookieuri. Acestea sunt fisiere pe care siteul le copiaza pe calculatorul dvs. pentru a imbunatati experienta pe care o aveti pe acest site.

 

Accesul la site

  1. Hachi Sushi acorda permisiunea de a utiliza site-ul astfel cum sunt stabilite in prezentul document, cu urmatoarele conditii: (i) utilizarea site-ului web este permis numai pentru uz personal, necomercial si (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte a site-ului, in orice mediu, fara autorizatia prealabila scrisa de Hachi Sushi
  2. Sunteti de acord sa nu utilizati sau sa lansati orice sistem automat, inclusiv, fara limitare, „roboti”,

„cititoare offline”, etc., care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe cereri la

serverele Hachi Sushi intr-o anumita perioada de timp decat un om poate produce in mod rezonabil in aceeasi perioada, prin utilizarea unui web browser.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul de pe site-ul www.hachisushi.ro, cu exceptia Termenilor si conditiilor de utilizare, incluzand, fara limitare, text, software, scripturi, grafica, fotografii, caracteristici interactive si articole text („Continut”) si marci comerciale sunt detinute de catre sau sub licenta Hachi Sushi si fac obiectul dreptului de autor si dreptului de proprietate intelectuala in conformitate cu legislatia din Romania si conventiile europene. Continutul de pe site este furnizat pentru uz personal si nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vandut, licentiat sau exploatat pentru orice fel de alte scopuri, fara acordul scris al proprietarilor.

 

Disclaimer

Utilizarea site-ului www.hachisushi.ro se face pe propria raspundere. Hachi Sushi nu garanteaza acuratetea sau integralitatea continutului acestui site sau continutul oricarui site legat la acesta si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice (I) erori, greseli, sau de erori de continut, (II) vatamare corporala sau pagube materiale, de orice natura, rezultate din accesul dvs. si utilizarea site-ului nostru,

(iii) orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate si / sau orice informatii personale si / sau informatii financiare stocate, ( IV) orice intrerupere sau incetare a transmiterii catre sau de la site-ul nostru, (iv) orice bug-uri, virusi, cai troieni, sau similare care pot fi transmise catre sau prin site-ul nostru oricarei parti terte, si / sau (V) orice erori sau omisiuni de continut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel aparute ca urmare a utilizarii continutului postat. Hachi Sushi nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de catre un tert prin website-ul www.hachisushi.ro sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau alta forma de publicitate.

 

General

Informatiile prezentate pe site-ul www.hachisushi.ro , au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. Preturile produselor din meniu sunt exprimate in RON. Produsele pot sa difere ca aspect de fotografiile de produs care au caracter de prezentare.